Wie zijn wij?

Wij kunnen met trots zeggen dat we één van de meest ervaren bedrijven in de regio Gouda zijn bij het oplossen van braak- en/of glasschade, deurbeslagen, afdichtingen etc., 24 uur per dag. Sinds de oprichting hebben wij nagenoeg alleen tevreden klanten, zowel particulieren als diverse instanties en bedrijven.

Historie
GBO b.v. werd in 1983 opgericht door de heer Dirk Brandhorst. In eerste instantie voorzag hij woningen van beveiliging. Via de politie Hollands-Midden kwam vervolgens het verzoek om ’s nachts en in het weekend ramen en deuren na braakschade dicht te timmeren in de regio Gouda. Deze taak lag eerst nog bij de brandweer, die zich natuurlijk beter met blussen bezig kon houden dan met timmeren. Vanaf dat moment was het eerste 24-uurs servicebedrijf GBO b.v. geboren. Tot op de dag van vandaag hebben we nog steeds een prettige samenwerking met bedrijven en instanties voor meer dan 35 jaar.

Al snel kwam het glaszetten erbij en toen Dirk doorkreeg dat dit ’s nachts te veel en te grote vormen begon aan te nemen besloot hij om ’s nachts eerst af te dichten en vervolgens later de reparatie uit te voeren, daardoor kon personele uitbreiding niet uitblijven.

In het jaar 2000 ben ik als compagnon in het bedrijf gekomen. Dirk en ik hebben de afgelopen jaren dag en nacht samen gewerkt en Dirks echtgenote Truus heeft ons al die jaren bijgestaan met de administratie. Het zware werk was genoeg geweest en Dirk heeft op 70 jarige leeftijd besloten het werk neer te leggen om samen met zijn vrouw van het leven te gaan genieten.

Dirk heeft mij door de jaren heen het vak geleerd en dankzij Truus heeft ook de administratie geen geheimen meer voor mij. Ze hebben mij gevraagd het bedrijf voort te zetten, waar ik hen zeer dankbaar voor ben. Vol enthousiasme ga ik dan ook, samen met mijn vrouw Petra, positief de toekomst tegemoet. Gezien GBO b.v. door de jaren heen een begrip in de regio Gouda is geworden hebben we de tenaamstelling sinds 14-01-2015 gewijzigd in GBO Glas v.o.f.

Sponsoring
GBO Glas sponsort de lokale voetbalverenigingen “CVV De Jodan Boys”, “VV GSV” en “O.N.A.”, omdat wij het belangrijk vinden dat de jeugd in Gouda in beweging blijft.